Omdat een merk zonder hart bij niemand leeft

Dromen waarmaken

Het is inmiddels bekend dat Sprog zich sinds jaar en dag actief inzet voor het Foppe Fonds: het fonds dat kinderen met een beperking sportieve kansen biedt, die niet alleen bijdragen aan hun sportieve ambities, maar ook aan hun maatschappelijke ontwikkeling. Desondanks worden wij iedere keer weer opnieuw geraakt én geïnspireerd wanneer dit ‘hartstikkene goede doel’ aantoont wat je - ondanks een beperking – kunt bereiken in het leven. 

Rixt laat met haar bijzondere prestaties en krachtige doorzettingsvermogen zien hoe je, met hard werken en geloven in jezelf, dromen kunt waarmaken. 

Zo behaalde Rixt van der Horst, een van de ambassadeurs van het Foppe Fonds, afgelopen week maar liefst drie keer goud op de wereldruiterspelen paradressuur in Amerika. Rixt, die meervoudig gehandicapt is vanwege een te vroege geboorte, verlengt hiermee haar eerder behaalde wereldtitel. De paralympisch amazone heeft namelijk meerdere fantastische resultaten op haar naam staan. Niet alleen won zij twee keer brons en één keer zilver op de Spelen in Rio, ook pakte zij vier jaar geleden op de wereldruiterspelen in Caen twee keer goud en één keer zilver.

Bekijk hiernaast het filmpje waarin - mede dankzij de woorden van Foppe de Haan - duidelijk wordt hoe het Foppe Fonds kinderen iedere dag helpt bij het waarmaken van hún dromen.

 

 

 

 

 

Recente projecten

Univé Verzekeringen - Strategie, design & interne verankering

Univé Verzekeringen
Strategie, design & interne verankering

Univé is een grote speler in verzekeringsland en hecht grote waarde aan het idee dat je samen sterker staat. Hoe maak je van een verzekeraar een warm zekerheidsmerk?

Lees meer
Pastiel & Empatec

Pastiel & Empatec

Twee merken die aan de ene kant een innige band met elkaar hebben, maar aan de andere kant ook behoorlijk van elkaar verschillen. Hoe zet je deze twee merken goed op de markt?

Lees meer
KraamZus

KraamZus

Aangezien wij al een behoorlijke tijd samen met KraamZus bouwen aan het merk van deze marktleider, zijn we een dankbaar klankbord voor de organisatie geworden.

Lees meer
Laat me meer projecten zien