Omdat een merk zonder hart bij niemand leeft

Orthoradius

Vergroot de actieradius

Onbeperkt bewegen voor een onbelemmerd leven

Regionaal topziekenhuis Tjongerschans biedt op gastvrije wijze moderne en hoogwaardige (basis)zorg met verschillende specialistische expertises. Hierbij focust het ziekenhuis op een aantal speerpunten zoals preventie, ouderenzorg en sportgeneeskunde. Sprog staat ziekenhuis Tjongerschans bij als strategisch partner, om zo een weg te vinden binnen het zorglandschap van de toekomst. 

In het hart van de sport
Ziekenhuis Tjongerschans is namelijk continu op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren en gelooft daarbij dat uitdagingen binnen de zorg alleen opgelost kunnen worden door met elkaar in verbinding te staan. Daarom hebben wij samen met Tjongerschans inhoud gegeven aan een van de nieuwste expertisecentra; een centrum voor mobiliteit en sport. De orthopedisch specialisten van het ziekenhuis hebben hun krachten gebundeld onder de noemer ‘Orthoradius’. Één toegankelijke en kleinschalige plek in het bruisende hart van Sportstad Heerenveen, waar de beste specialisten klaarstaan om de betrouwbare zorg en faciliteiten van ziekenhuis Tjongerschans te bieden. Zo zijn patiënten ten alle tijden verzekerd van kwalitatief hoogstaande zorg en de beste medische behandeling verschillende ervaren vakmensen, ook al betekent dit soms een stap buiten het ‘eigen’ ziekenhuis.  

Mobiliteit verbindt mensen
Sprog heeft voor Orthoradius de positionering verzorgd en deze tot leven gebracht binnen de organisatie. Daarnaast hebben wij deze nieuwe plek onder andere gevisualiseerd door middel van een logo en een website, waarbij we de focus hebben gelegd op vergroting van de bewegingsvrijheid en belevingswereld. Orthoradius gelooft namelijk dat mobiliteit de voorwaarde vormt voor een goede kwaliteit van leven. Hoe groter de bewegingsvrijheid, hoe meer iemand uit het leven kan halen. Klachten aan het bewegingsapparaat beperken in mogelijkheden: iemand is minder mobiel en zijn of haar belevingswereld wordt verkleind. Orthoradius begrijpt dit als geen ander en doet er alles aan om de actieradius te vergroten. Want mobiliteit verbindt mensen met elkaar en dát maakt het leven waardevol.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over dit project!

Recente projecten

Univé Verzekeringen - Strategie, design & interne verankering

Univé Verzekeringen
Strategie, design & interne verankering

Univé is een grote speler in verzekeringsland en hecht grote waarde aan het idee dat je samen sterker staat. Hoe maak je van een verzekeraar een warm zekerheidsmerk?

Lees meer
Pastiel & Empatec

Pastiel & Empatec

Twee merken die aan de ene kant een innige band met elkaar hebben, maar aan de andere kant ook behoorlijk van elkaar verschillen. Hoe zet je deze twee merken goed op de markt?

Lees meer
KraamZus

KraamZus

Aangezien wij al een behoorlijke tijd samen met KraamZus bouwen aan het merk van deze marktleider, zijn we een dankbaar klankbord voor de organisatie geworden.

Lees meer
Laat me meer projecten zien