Omdat een merk zonder hart bij niemand leeft

Lancering spie-ict.nl

Spie verbreedt eigen horizon

SPIE-ICT: Horizonverbreders

SPIE-ICT is onderdeel van SPIE-Nederland die wereldwijd met meer dan 38000 medewerkers innovatieve en duurzame oplossingen realiseert die de dagelijkse leef en werkomgeving verbeteren. Tot op heden ontbrak het SPIE-ICT echter aan een herkenbaar gezicht. De vraag naar een nieuwe website was dus tegelijkertijd de vraag naar een positionering en een duidelijke en herkenbare website, die richting geeft aan het gedachtegoed, de plek en de rol die SPIE-ICT speelt.

Dankzij de uitgebreide expertise, knowhow, en brede vertakkingen die leiden tot een wereldwijd fundament, is SPIE-ICT een robuuste en intelligente speler binnen de markt. Van Professionals, voor professionals. Maar wat dit bedrijf vooral zo uniek maakt, is dat SPIE-ICT gelooft in het verbeteren van de wereld door middel van technologie. Dit uitgangspunt heeft Sprog doorgevoerd in een nieuwe positionering van SPIE-ICT Services: een bedrijf dat de horizon van mensen én bedrijven verbreedt en de wereld een stukje beter en mooier maakt. 

 

Bekijk de case

Recente projecten

Univé Verzekeringen - Strategie, design & interne verankering

Univé Verzekeringen
Strategie, design & interne verankering

Univé is een grote speler in verzekeringsland en hecht grote waarde aan het idee dat je samen sterker staat. Hoe maak je van een verzekeraar een warm zekerheidsmerk?

Lees meer
Pastiel & Empatec

Pastiel & Empatec

Twee merken die aan de ene kant een innige band met elkaar hebben, maar aan de andere kant ook behoorlijk van elkaar verschillen. Hoe zet je deze twee merken goed op de markt?

Lees meer
KraamZus

KraamZus

Aangezien wij al een behoorlijke tijd samen met KraamZus bouwen aan het merk van deze marktleider, zijn we een dankbaar klankbord voor de organisatie geworden.

Lees meer
Laat me meer projecten zien