Omdat een merk zonder hart bij niemand leeft

Ziekenhuis Tjongerschans

Wervingscampagne anesthesiemedewerker

Zorg om de zorg

Het ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen is een regionaal ziekenhuis dat geworteld is in zijn plaats en streek. Tjongerschans staat voor de kernwaarden  ‘mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk’ en levert een bewezen hoge kwaliteit van gastvrije, moderne, effectieve en efficiënte zorg. Ieder verblijf krijgt bij De Tjongerschans de aandacht die het verdient. Dat betekent veel ruimte voor privacy en individuele wensen. Hierbij werkt het ziekenhuis zoveel mogelijk samen met partners in de regio. 

Weervingscampagne

Om het ziekenhuis te helpen bij het vullen van om relevante functies - functies die vanuit het Noorden lastig te vullen zijn - hebben we gekozen voor een online strategie, waardoor mensen worden benaderd die beschikken over de juiste expertise én de bereidheid om in Friesland te werken en te wonen. Want de functies binnen de Tjongerschans bieden veel mogelijkheden gericht op een toekomst en persoonlijke groei in de provincie. Hier krijg je meer leven voor jouw salaris. Via Wonderkind, een online platform dat werkt op basis van AI, hebben we invulling gegeven aan een wervingscampagne vanuit het ziekenhuis die zich op zowel de passieve als actieve werkzoekenden richt. Op die manier komen de juiste advertenties bij de juiste mensen terecht. Zo is de wervingsvideo voor een nieuwe anesthesiemedewerker inmiddels al meer dan 25.000 keer bekeken.

Recente projecten

Univé Verzekeringen - Strategie, design & interne verankering

Univé Verzekeringen
Strategie, design & interne verankering

Univé is een grote speler in verzekeringsland en hecht grote waarde aan het idee dat je samen sterker staat. Hoe maak je van een verzekeraar een warm zekerheidsmerk?

Lees meer
Pastiel & Empatec

Pastiel & Empatec

Twee merken die aan de ene kant een innige band met elkaar hebben, maar aan de andere kant ook behoorlijk van elkaar verschillen. Hoe zet je deze twee merken goed op de markt?

Lees meer
KraamZus

KraamZus

Aangezien wij al een behoorlijke tijd samen met KraamZus bouwen aan het merk van deze marktleider, zijn we een dankbaar klankbord voor de organisatie geworden.

Lees meer
Laat me meer projecten zien