Interview

Sportief netwerken

De kracht van verbinden
Netwerken in een sportieve omgeving biedt een unieke mogelijkheid om verbindingen te leggen en relaties op te bouwen. Ard Alderts en Sytse Prins hebben dit concept omarmd en geloven dat de kracht van verbinding nog sterker wordt wanneer het gecombineerd wordt met sport.
Sportief netwerken

Open Fries

Toen Ard zijn schaatscarrière achter zich liet en begon met golfen, ontdekte hij de voordelen van sportief netwerken. Deze inspiratie bracht hem ertoe het Open Fries te starten, later bekend als het Foppe Open. "Wat ooit klein begon, is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 300.000 euro kunnen inzamelen voor het goede doel van Foppe de Haan: het Foppe Fonds. Het event combineert vitaliteit, business en maatschappelijke betrokkenheid op een unieke manier voor het goede doel. Daar zetten wij ons al jarenlang voor in en daar zijn wij hartstikkene trots op," aldus Ard.


Positieve impact creëren

Het Foppe Fonds zet zich in om kinderen de mogelijkheid te geven om te sporten, zelfs wanneer dit niet vanzelfsprekend is. Ze streven ernaar het onmogelijke mogelijk te maken. Deze fundamentele waarde kan een enorme impact hebben, en daarom zetten we ons het hele jaar belangeloos in voor het Foppe Fonds. Bovendien zijn we trots om ambassadeur Tristan Bangma te ondersteunen, die namens het Foppe Fonds de kans heeft gekregen om op topniveau te sporten. En dat is waar wij ons voor inzetten: het creëren van een positieve impact.


Jubileumeditie Foppe Open

Dit jaar staat er iets bijzonders op de planning: de jubileumeditie van het Foppe Open. Het evenement viert zijn tiende verjaardag en belooft groots gevierd te worden. Als je dit niet wilt missen, kun je je aanmelden via de website foppeopen.nl. Wie zien wij 19 september a.s. op hét Golf- & Fundraising Event van Noord Nederland?

Blog-overzicht